De Vooravond gemist? Slachtoffers verkrachtingszaken voelen zich niet serieus genomen

De Vooravond gemist? Slachtoffers verkrachtingszaken voelen zich niet serieus genomen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van dinsdag 2 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 2 maart terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Vooravond</em> gemist? Slachtoffers <em>verkrachtingszaken</em> voelen zich niet serieus genomen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van dinsdag 2 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 2 maart terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Veel verkrachtingszaken stapelen zich op in Nederland en liggen soms jaren op de plank. Ruth Jager is strafrechtadvocaat en vertelt bij De Vooravond dat veel slachtoffers zich vaak niet gehoord voelen, voor de verwerking van de slachtoffers is dit een ernstige zaak. Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Vooravond gemist? Slachtoffers verkrachtingszaken voelen zich niet serieus genomen

Veel verkrachtingszaken stapelen zich op in Nederland en liggen soms jaren op de plank. Ruth Jager is strafrechtadvocaat en vertelt bij De Vooravond dat veel slachtoffers zich vaak niet gehoord voelen, voor de verwerking van de slachtoffers is dit een ernstige zaak.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Slachtoffers verkrachtingszaken voelen zich niet serieus genomen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier