Frank en Rogier in RTL Boulevard zichtbaar emotioneel over scheiding: "We wonen apart"

Frank en Rogier in RTL Boulevard zichtbaar emotioneel over scheiding: "We wonen apart"

Na een maandenlange rollercoaster voor de twee, lijkt de zon weer te schijnen. Frank en Rogier zijn eindelijk weer aan het werk en de twee gaan goed met elkaar om ondanks al het verdriet.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Frank</em> en Rogier in <em>RTL Boulevard</em> zichtbaar emotioneel over scheiding: &quot;We wonen apart&quot; Na een maandenlange rollercoaster voor de twee, lijkt de zon weer te schijnen. Frank en Rogier zijn eindelijk weer aan het werk en de twee gaan goed met elkaar om ondanks al het verdriet. Tekst gaat verder onder de video. Apart wonenHet heeft even geduurd en we zijn heel wat roddels en beschuldigingen verder, maar de lucht lijkt te zijn geklaard. Ze doen samen hun verhaal bij RTL Boulevard. Rogier is zichtbaar emotioneel terwijl Frank het woord doet: "Je moet in het leven ook beslissingen maken die niet leuk zijn. Die beslissingen hebben we genomen." Daarnaast blijven ze samen werken, maar niet samenwonen: "We blijven samen, maar we wonen apart." Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.
TV :
Frank en Rogier in RTL Boulevard zichtbaar emotioneel over scheiding: "We wonen apart"

Apart wonen
Het heeft even geduurd en we zijn heel wat roddels en beschuldigingen verder, maar de lucht lijkt te zijn geklaard. Ze doen samen hun verhaal bij RTL Boulevard. Rogier is zichtbaar emotioneel terwijl Frank het woord doet: "Je moet in het leven ook beslissingen maken die niet leuk zijn. Die beslissingen hebben we genomen." Daarnaast blijven ze samen werken, maar niet samenwonen: "We blijven samen, maar we wonen apart."

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Frank en Rogier in RTL Boulevard zichtbaar emotioneel over scheiding: "We wonen apart" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier