De Vooravond gemist? Vrouwen en meisjes durven geen aangifte te doen

De Vooravond gemist? Vrouwen en meisjes durven geen aangifte te doen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van dinsdag 2 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 2 maart terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Vooravond</em> gemist? Vrouwen en meisjes durven geen <em>aangifte</em> te doen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van dinsdag 2 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 2 maart terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Veel meisjes en vrouwen durven geen aangifte te doen nadat er dingen met hun zijn gebeurd die echt niet kunnen. Meike Lubbers vertelt bij De Vooravond dat de zedenrecherche en slachtofferadvocaten deze mensen echt willen helpen. Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Vooravond gemist? Vrouwen en meisjes durven geen aangifte te doen

Veel meisjes en vrouwen durven geen aangifte te doen nadat er dingen met hun zijn gebeurd die echt niet kunnen. Meike Lubbers vertelt bij De Vooravond dat de zedenrecherche en slachtofferadvocaten deze mensen echt willen helpen.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Vrouwen en meisjes durven geen aangifte te doen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier