Video: prinses Alexia vertrekt na de zomer voor een internationale kostschool in Wales

Video: prinses Alexia vertrekt na de zomer voor een internationale kostschool in Wales

Prinses Alexia gaat haar middelbare schoolperiode vervolgen in Wales op Atlantic College. Dat is bekend terrein want haar vader is naar dezelfde school gegaan in zijn jongere jaren. Na de zomer zit de prinses op een internationale kostschool.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: prinses <em>Alexia</em> vertrekt na de zomer voor een internationale kostschool in <em>Wales</em> Prinses Alexia gaat haar middelbare schoolperiode vervolgen in Wales op Atlantic College. Dat is bekend terrein want haar vader is naar dezelfde school gegaan in zijn jongere jaren. Na de zomer zit de prinses op een internationale kostschool. Tekst gaat verder onder de video. WereldverbeteraarJustine Marcella reageert op het vertrek van Alexia: "Ze moeten daar de ramen lappen en voor ouderen boodschappen doen. Met meer dan 300 jongeren van over de wereld, willen ze hier eigenlijk een soort wereldverbeteraars van maken." Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.
TV :
Video: prinses Alexia vertrekt na de zomer voor een internationale kostschool in Wales

Wereldverbeteraar
Justine Marcella reageert op het vertrek van Alexia: "Ze moeten daar de ramen lappen en voor ouderen boodschappen doen. Met meer dan 300 jongeren van over de wereld, willen ze hier eigenlijk een soort wereldverbeteraars van maken."

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: prinses Alexia vertrekt na de zomer voor een internationale kostschool in Wales of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier