De Vooravond gemist? Emma Wortelboer voelt PvdD lijstrekker Esther Ouwehand aan de tand

De Vooravond gemist? Emma Wortelboer voelt PvdD lijstrekker Esther Ouwehand aan de tand

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van dinsdag 2 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 2 maart terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Vooravond</em> gemist? <em>Emma Wortelboer</em> voelt PvdD lijstrekker <em>Esther Ouwehand</em> aan de tand Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van dinsdag 2 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 2 maart terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. In aanloop naar de verkiezingen spreekt Emma Wortelboer elke week een andere lijsttrekker, deze week is het de beurt aan Esther Ouwehand van de Partij voor de Dieren. Ziet Esther liever Mark Rutte of Jesse Klaver regeren? Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Vooravond gemist? Emma Wortelboer voelt PvdD lijstrekker Esther Ouwehand aan de tand

In aanloop naar de verkiezingen spreekt Emma Wortelboer elke week een andere lijsttrekker, deze week is het de beurt aan Esther Ouwehand van de Partij voor de Dieren. Ziet Esther liever Mark Rutte of Jesse Klaver regeren?

Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Emma Wortelboer voelt PvdD lijstrekker Esther Ouwehand aan de tand of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier