De Vooravond gemist? Giel de Winter pleit voor betere communicatie met jongeren

De Vooravond gemist? Giel de Winter pleit voor betere communicatie met jongeren

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van dinsdag 2 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 2 maart terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Vooravond</em> gemist? <em>Giel de Winter</em> pleit voor betere communicatie met <em>jongeren</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van dinsdag 2 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 2 maart terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. StukTV presentator Giel de Winter staat bij De Vooravond op de zeepkist. Giel vraagt aan de politiek om diepere interesse te hebben in de jeugd: "Stel veel vragen aan jongeren, deze groep zit niet in de kamer." Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Vooravond gemist? Giel de Winter pleit voor betere communicatie met jongeren

StukTV presentator Giel de Winter staat bij De Vooravond op de zeepkist. Giel vraagt aan de politiek om diepere interesse te hebben in de jeugd: "Stel veel vragen aan jongeren, deze groep zit niet in de kamer."

Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Giel de Winter pleit voor betere communicatie met jongeren of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier