De Vooravond gemist? Lilian Marijnissen is meer dan klaar om te gaan regeren

De Vooravond gemist? Lilian Marijnissen is meer dan klaar om te gaan regeren

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van dinsdag 2 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 2 maart terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Vooravond</em> gemist? <em>Lilian Marijnissen</em> is meer dan klaar om te gaan <em>regeren</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van dinsdag 2 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 2 maart terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Lilian Marijnissen krijgt van tafelheer Renze de vraag of de SP klaar is om te gaan regeren in Nederland. Lilian Marijnissen geeft aan dat ze er klaar voor is: "Iedereen snapt dat als je samenwerkt je niet honderd procent je zin kan krijgen, onze achterban weet dat ook." Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Vooravond gemist? Lilian Marijnissen is meer dan klaar om te gaan regeren

Lilian Marijnissen krijgt van tafelheer Renze de vraag of de SP klaar is om te gaan regeren in Nederland. Lilian Marijnissen geeft aan dat ze er klaar voor is: "Iedereen snapt dat als je samenwerkt je niet honderd procent je zin kan krijgen, onze achterban weet dat ook."

Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Lilian Marijnissen is meer dan klaar om te gaan regeren of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier