De Vooravond gemist? Robert de Hoog vergelijkt 'Contagion' met huidige coronacrisis

De Vooravond gemist? Robert de Hoog vergelijkt 'Contagion' met huidige coronacrisis

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van dinsdag 2 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 2 maart terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Vooravond</em> gemist? Robert de Hoog vergelijkt 'Contagion' met huidige coronacrisis Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van dinsdag 2 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 2 maart terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. In 2011 verscheen de film 'Contagion', nu tien jaar later lijkt de film enorm op de huidige coronacrisis. Acteur Robert de Hoog zit bij De Vooravond aan tafel om het over de overeenkomsten tussen de film en de realiteit te hebben. Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Vooravond gemist? Robert de Hoog vergelijkt 'Contagion' met huidige coronacrisis

In 2011 verscheen de film 'Contagion', nu tien jaar later lijkt de film enorm op de huidige coronacrisis. Acteur Robert de Hoog zit bij De Vooravond aan tafel om het over de overeenkomsten tussen de film en de realiteit te hebben.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Robert de Hoog vergelijkt 'Contagion' met huidige coronacrisis of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier