De Vooravond gemist? Jim van der Zee speelt What a Wonderful World

De Vooravond gemist? Jim van der Zee speelt What a Wonderful World

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van dinsdag 2 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 2 maart terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Vooravond</em> gemist? <em>Jim van der Zee</em> speelt What a Wonderful World Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Vooravond van dinsdag 2 maart. Je kunt ook de hele uitzending van De Vooravond van 2 maart terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Zanger Jim van der Zee speelt tijdens De Vooravond het beroemde nummer ‘What a Wonderful World’ van Louis Armstrong. Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
De Vooravond gemist? Jim van der Zee speelt What a Wonderful World

Zanger Jim van der Zee speelt tijdens De Vooravond het beroemde nummer ‘What a Wonderful World’ van Louis Armstrong.

Bekijk het fragment uit De Vooravond hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Vooravond gemist? Jim van der Zee speelt What a Wonderful World of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier