Opsporing Verzocht gemist? Verwarde 95-jarige vrouw bestolen in woning Rotterdam

Opsporing Verzocht gemist? Verwarde 95-jarige vrouw bestolen in woning Rotterdam

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 2 maart. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 2 maart terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em> gemist? Verwarde 95-jarige vrouw bestolen in woning <em>Rotterdam</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 2 maart. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 2 maart terugkijken. In Rotterdam is er een dader actief die probeert binnen te komen bij oudere mensen om ze vervolgens te bestelen. Zo ook bij een 95-jarige verwarde vrouw. Hij neemt onder meer een bankpas mee. De man is herkenbaar op beeld gebracht en daarom moet deze zaak snel op te lossen zijn. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht gemist? Verwarde 95-jarige vrouw bestolen in woning Rotterdam

In Rotterdam is er een dader actief die probeert binnen te komen bij oudere mensen om ze vervolgens te bestelen. Zo ook bij een 95-jarige verwarde vrouw. Hij neemt onder meer een bankpas mee. De man is herkenbaar op beeld gebracht en daarom moet deze zaak snel op te lossen zijn.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht gemist? Verwarde 95-jarige vrouw bestolen in woning Rotterdam of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier