Verslaafd! aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Verslaafd! aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Verslaafd! aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Nieuw seizoen Verslaafd! start 2 maart: bekijk de eerste heftige beelden Bekijk deze video » Vanavond start een nieuw seizoen van 'Verslaafd', waarin Ewout Genemans met interventionist Maarten Dammers verslaafden en zijn of haar wanhopige familieleden te hulp schiet. Elke dinsdag om 20:30 uur op RTL 4. VerhalenElke aflevering staat een andere verslaafde centraal. Hun verhalen kunnen behoorlijk uiteenlopen. Van het snuiven van speed om slank te blijven tot extreem drugsgebruik als gevolg van een een groot probleem onder de lokale jeugd. CocaïneIn de eerste aflevering van het nieuwe seizoen de 38-jarige Dennis, die al vanaf zijn 16e verslaafd is aan cocaïne. Sinds tien jaar deelt hij zijn leven met Ton, maar hij blijft ontkennen dat hij een verslaving heeft. LeugensTon heeft zelfs in het geheim een camera op de WC geïnstalleerd om Dennis op heterdaad te betrappen. Ton kan de leugens niet meer aan en wil dat Dennis nú gaat afkicken. Jinek gemist? Schokkend verhaal over crystal meth: "Toe aan derde kunstheup" Bekijk deze video » Bekijk Danny's wereld aflevering 2 over gevaarlijke designerdrug 3-MMC Bekijk deze video »
Uitzending :
Verslaafd! aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanavond start een nieuw seizoen van 'Verslaafd', waarin Ewout Genemans met interventionist Maarten Dammers verslaafden en zijn of haar wanhopige familieleden te hulp schiet. Elke dinsdag om 20:30 uur op RTL 4.

Verhalen
Elke aflevering staat een andere verslaafde centraal. Hun verhalen kunnen behoorlijk uiteenlopen. Van het snuiven van speed om slank te blijven tot extreem drugsgebruik als gevolg van een een groot probleem onder de lokale jeugd.

Cocaïne
In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen de 38-jarige Dennis, die al vanaf zijn 16e verslaafd is aan cocaïne. Sinds tien jaar deelt hij zijn leven met Ton, maar hij blijft ontkennen dat hij een verslaving heeft.

Leugens
Ton heeft zelfs in het geheim een camera op de WC geïnstalleerd om Dennis op heterdaad te betrappen. Ton kan de leugens niet meer aan en wil dat Dennis nú gaat afkicken.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Verslaafd!

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Verslaafd! aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier