Ik Vertrek gemist? Familie Boerkamp viert carnaval in Italië én Nederland

Ik Vertrek gemist? Familie Boerkamp viert carnaval in Italië én Nederland

Hieronder zie je een fragment uit Ik Vertrek van dinsdag 2 maart. Je kan de hele uitzending van Ik Vertrek van 2 maart terugkijken bij Gids.tv

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Ik Vertrek</em> gemist? Familie Boerkamp viert carnaval in <em>Italië</em> én Nederland Hieronder zie je een fragment uit Ik Vertrek van dinsdag 2 maart. Je kan de hele uitzending van Ik Vertrek van 2 maart terugkijken bij Gids.tv Tekst gaat verder onder de video. De familie Boerkamp is weer even terug in het koude Nederland. Dat doen ze natuurlijk niet zomaar, maar alleen voor carnaval! Bionda viert carnaval ook graag in Italië waar de temperatuur net wat aangenamer is dan hier. Alwin wil wel even lekker gek doen in Nederland. Ik Vertrek is iedere dinsdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Ik Vertrek terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Ik Vertrek gemist? Familie Boerkamp viert carnaval in Italië én Nederland

De familie Boerkamp is weer even terug in het koude Nederland. Dat doen ze natuurlijk niet zomaar, maar alleen voor carnaval! Bionda viert carnaval ook graag in Italië waar de temperatuur net wat aangenamer is dan hier. Alwin wil wel even lekker gek doen in Nederland.

Ik Vertrek is iedere dinsdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Ik Vertrek terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ik Vertrek gemist? Familie Boerkamp viert carnaval in Italië én Nederland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier