Ik Vertrek: zoons Alwin en Bionda hebben ieder zo hun eigen toekomstplannen...

Ik Vertrek: zoons Alwin en Bionda hebben ieder zo hun eigen toekomstplannen...

Hieronder zie je een fragment uit Ik Vertrek van dinsdag 2 maart. Je kan de hele uitzending van Ik Vertrek van 2 maart terugkijken bij Gids.tv

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Ik Vertrek</em>: zoons <em>Alwin</em> en <em>Bionda</em> hebben ieder zo hun eigen toekomstplannen... Hieronder zie je een fragment uit Ik Vertrek van dinsdag 2 maart. Je kan de hele uitzending van Ik Vertrek van 2 maart terugkijken bij Gids.tv Tekst gaat verder onder de video. De zoons van Alwin en Bionda Boerkamp hebben hele wisselende toekomstplannen. Waar zoon Robbie het helemaal ziet zitten om zijn ouders achter na te gaan en te gaan werken in het Beach Resort, zijn Mike en Jim klaar om de wereld te veroveren met hun game skills. Ik Vertrek is iedere dinsdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Ik Vertrek terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Ik Vertrek: zoons Alwin en Bionda hebben ieder zo hun eigen toekomstplannen...

De zoons van Alwin en Bionda Boerkamp hebben hele wisselende toekomstplannen. Waar zoon Robbie het helemaal ziet zitten om zijn ouders achter na te gaan en te gaan werken in het Beach Resort, zijn Mike en Jim klaar om de wereld te veroveren met hun game skills.

Ik Vertrek is iedere dinsdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Ik Vertrek terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ik Vertrek: zoons Alwin en Bionda hebben ieder zo hun eigen toekomstplannen... of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier