Opsporing Verzocht: Inbrekers slaan met gascilinders voordeur supermarkt Vlijmen in

Opsporing Verzocht: Inbrekers slaan met gascilinders voordeur supermarkt Vlijmen in

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 2 maart. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 2 maart terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em>: Inbrekers slaan met <em>gascilinders</em> voordeur supermarkt <em>Vlijmen</em> in Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 2 maart. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 2 maart terugkijken. Dinsdagmorgen 19 januari zijn twee daders onderweg naar de Coop in Vlijmen. Ze hebben twee grote shoppers bij zich van de Action en Jumbo waarin gascilinders zitten. Deze gebruiken zij om de supermarkt binnen te dringen. De twee daders gaan klungelig te werk en nemen voornamelijk sigaretten mee. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: Inbrekers slaan met gascilinders voordeur supermarkt Vlijmen in

Dinsdagmorgen 19 januari zijn twee daders onderweg naar de Coop in Vlijmen. Ze hebben twee grote shoppers bij zich van de Action en Jumbo waarin gascilinders zitten. Deze gebruiken zij om de supermarkt binnen te dringen. De twee daders gaan klungelig te werk en nemen voornamelijk sigaretten mee.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: Inbrekers slaan met gascilinders voordeur supermarkt Vlijmen in of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier