Stefanos Tsitsipas vertelt in een interview: "Ik leef de droom"

Stefanos Tsitsipas vertelt in een interview: "Ik leef de droom"

Stefano Tsitsipas heeft de tweede ronde bereikt van het ABN AMRO World Tennis Tournament in Rotterdam. Hij is onderdeel van de nieuwe generatie en belooft een grote te worden. Tennis is niet alleen zijn baan, maar hij leeft voor zijn passie: "Ik leef de droom."

Bekijk de video van het AD hieronder.

<em>Stefanos Tsitsipas</em> vertelt in een interview: &quot;Ik leef de droom&quot; Stefano Tsitsipas heeft de tweede ronde bereikt van het ABN AMRO World Tennis Tournament in Rotterdam. Hij is onderdeel van de nieuwe generatie en belooft een grote te worden. Tennis is niet alleen zijn baan, maar hij leeft voor zijn passie: "Ik leef de droom." Bekijk de video van het AD hieronder. Bekijk ook Australian Open: Medvedev verslaat Tsitsipas, bekijk het matchpoint Bekijk deze video » Samenvatting Australian Open 2021: Daniil Medvedev wint van Stefanos Tsitsipas Bekijk deze video »
Sport :
Stefanos Tsitsipas vertelt in een interview: "Ik leef de droom"


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Stefanos Tsitsipas vertelt in een interview: "Ik leef de droom" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier