Beau in Floradorp aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Beau in Floradorp aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Beau in Floradorp aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Beau In Floradorp vanaf 2 maart bij RTL 4: met ontploffende urn en ‘asocialen’ Bekijk deze video » Beau in Floradorp: dit is Marie Bekijk deze video » Eerste beelden van Beau in Floradorp: "Iedereen heeft zijn eigen problemen" Bekijk deze video » Beau van Erven Dorens volgt een jaar lang de bewoners van Floradorp, een oude volksbuurt in Amsterdam-Noord. De buurt kampt al jaren met een bedenkelijke reputatie. Wat Beau daar ontdekt is iedere dinsdag om 21:25 uur te zien in Beau in Floradorp op RTL 4. ProblemenIeder van de bewoners die Beau volgt heeft zijn eigen problemen, uitdagingen en dromen. Zoals de vrolijke Ajacied Hannie (60), die de dood van zijn drie jaar geleden overleden vrouw probeert te verwerken. Syrisch gezinBeau volgt ook het 26-jarige artistieke talent Remon, die probeert een leven als kunstenaar op te bouwen en een Syrisch gezin dat twee jaar geleden naar Nederland kwam en nu probeert te integreren. LiefdeOok alle andere inwoners hebben hun eigen bijzondere verhaal, maar ze hebben allemaal een grote liefde voor het Floradorp. Beau zoekt uit wat er over is van het oude dorpsgevoel in Floradorp en of de mensen nog van elkaar op aan kunnen. Nieuw: Bekijk promo Beau in Floradorp, vanaf 2 maart te zien bij RTL4 Bekijk deze video »
Uitzending :
Beau in Floradorp aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Beau van Erven Dorens volgt een jaar lang de bewoners van Floradorp, een oude volksbuurt in Amsterdam-Noord. De buurt kampt al jaren met een bedenkelijke reputatie. Wat Beau daar ontdekt is iedere dinsdag om 21:25 uur te zien in Beau in Floradorp op RTL 4.

Problemen
Ieder van de bewoners die Beau volgt heeft zijn eigen problemen, uitdagingen en dromen. Zoals de vrolijke Ajacied Hannie (60), die de dood van zijn drie jaar geleden overleden vrouw probeert te verwerken.

Syrisch gezin
Beau volgt ook het 26-jarige artistieke talent Remon, die probeert een leven als kunstenaar op te bouwen en een Syrisch gezin dat twee jaar geleden naar Nederland kwam en nu probeert te integreren.

Liefde
Ook alle andere inwoners hebben hun eigen bijzondere verhaal, maar ze hebben allemaal een grote liefde voor het Floradorp. Beau zoekt uit wat er over is van het oude dorpsgevoel in Floradorp en of de mensen nog van elkaar op aan kunnen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Beau in Floradorp

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Beau in Floradorp aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier