Op1 gemist? Hugo de Jonge over een jaar lang corona: "Het is ons werk om eerlijk te zijn"

Op1 gemist? Hugo de Jonge over een jaar lang corona: "Het is ons werk om eerlijk te zijn"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 2 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 2 maart terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? <em>Hugo de Jonge</em> over een jaar lang corona: &quot;Het is ons werk om eerlijk te zijn&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 2 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 2 maart terugkijken bij Gids.tv. We zitten momenteel al een jaar opgescheept met het coronavirus. Corona-minister Hugo de Jonge geeft aan te moeten balanceren tussen de mensen die lijden aan het virus zelf en de mensen die lijden aan de maatregelen tegen het virus: "We hebben die derde golf nog te gaan, niemand weet hoe hoog die precies is. Het is ons werk om eerlijk te zijn." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Hugo de Jonge over een jaar lang corona: "Het is ons werk om eerlijk te zijn"

We zitten momenteel al een jaar opgescheept met het coronavirus. Corona-minister Hugo de Jonge geeft aan te moeten balanceren tussen de mensen die lijden aan het virus zelf en de mensen die lijden aan de maatregelen tegen het virus: "We hebben die derde golf nog te gaan, niemand weet hoe hoog die precies is. Het is ons werk om eerlijk te zijn."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Hugo de Jonge over een jaar lang corona: "Het is ons werk om eerlijk te zijn" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier