Op1 gemist? Hugo de Jonge over korte nachten en lange dagen: "Je kunt nooit uitchecken"

Op1 gemist? Hugo de Jonge over korte nachten en lange dagen: "Je kunt nooit uitchecken"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 2 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 2 maart terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? <em>Hugo de Jonge</em> over korte nachten en lange dagen: &quot;Je kunt nooit uitchecken&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 2 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 2 maart terugkijken bij Gids.tv. Korte nachtenHet was een turbulent jaar, ook voor corona-minister Hugo de Jonge. Dat wil niet zeggen dat de Jonge het een vervelend jaar vond: "Het is mooi om die rol te mogen spelen." Alleen mooi is deze rol niet, wat vindt de Jonge het zwaarst? Hij reageert: "Het is echt niet altijd leuk geweest. Je moet altijd aan staan." Daarbij komen nog de korte nachten die hij ervaart. Dat wil zeggen nachten met vier à vijf uur aan slaap. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Hugo de Jonge over korte nachten en lange dagen: "Je kunt nooit uitchecken"

Korte nachten
Het was een turbulent jaar, ook voor corona-minister Hugo de Jonge. Dat wil niet zeggen dat de Jonge het een vervelend jaar vond: "Het is mooi om die rol te mogen spelen." Alleen mooi is deze rol niet, wat vindt de Jonge het zwaarst? Hij reageert: "Het is echt niet altijd leuk geweest. Je moet altijd aan staan." Daarbij komen nog de korte nachten die hij ervaart. Dat wil zeggen nachten met vier à vijf uur aan slaap.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Hugo de Jonge over korte nachten en lange dagen: "Je kunt nooit uitchecken" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier