Hugo de Jonge in Op1 over de verwachtingen rondom de vaccinaties

Hugo de Jonge in Op1 over de verwachtingen rondom de vaccinaties

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 2 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 2 maart terugkijken bij Gids.tv.

Hugo de Jonge in <em>Op1</em> over de verwachtingen rondom de <em>vaccinaties</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 2 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 2 maart terugkijken bij Gids.tv. Het vaccineren gaat steeds beter. ook Hugo de Jonge beaamt dat: "Het gaat heel erg goed. Op de start van 1 april hebben we de meest kwetsbare mensen gevaccineerd." En dat terwijl we eigenlijk flink achterliepen op andere landen binnen de EU. Daarbij schetst de corona-minister ook een verwachting wat betreft de lange termijn: "Als het tweede kwartaal voorbij is, moeten we zo'n 18 miljoen prikken hebben gezet." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Hugo de Jonge in Op1 over de verwachtingen rondom de vaccinaties

Het vaccineren gaat steeds beter. ook Hugo de Jonge beaamt dat: "Het gaat heel erg goed. Op de start van 1 april hebben we de meest kwetsbare mensen gevaccineerd." En dat terwijl we eigenlijk flink achterliepen op andere landen binnen de EU. Daarbij schetst de corona-minister ook een verwachting wat betreft de lange termijn: "Als het tweede kwartaal voorbij is, moeten we zo'n 18 miljoen prikken hebben gezet."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hugo de Jonge in Op1 over de verwachtingen rondom de vaccinaties of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier