Hugo de Jonge in Op1 over gebruik zelfstandige sneltesten: "Het ligt niet aan het materiaal"

Hugo de Jonge in Op1 over gebruik zelfstandige sneltesten: "Het ligt niet aan het materiaal"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 2 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 2 maart terugkijken bij Gids.tv.

Hugo de Jonge in <em>Op1</em> over gebruik zelfstandige <em>sneltesten</em>: &quot;Het ligt niet aan het materiaal&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 2 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 2 maart terugkijken bij Gids.tv. Het plan wat betreft de zelfstandige sneltesten ligt er, maar kan nog niet gebruikt worden. Er zijn nog een aantal kwesties op te lossen die het gebruik van zelfstandige sneltesten mogelijk maakt. Hugo de Jonge reageert: "Het ligt niet aan het materiaal." De corona-minister zegt echter wel dat ze er hard mee bezig zijn en dat het over een tijd mogelijk moet zijn, maar dat er wetten aan verbonden zijn. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Hugo de Jonge in Op1 over gebruik zelfstandige sneltesten: "Het ligt niet aan het materiaal"

Het plan wat betreft de zelfstandige sneltesten ligt er, maar kan nog niet gebruikt worden. Er zijn nog een aantal kwesties op te lossen die het gebruik van zelfstandige sneltesten mogelijk maakt. Hugo de Jonge reageert: "Het ligt niet aan het materiaal." De corona-minister zegt echter wel dat ze er hard mee bezig zijn en dat het over een tijd mogelijk moet zijn, maar dat er wetten aan verbonden zijn.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hugo de Jonge in Op1 over gebruik zelfstandige sneltesten: "Het ligt niet aan het materiaal" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier