Op1 gemist? Hugo de Jonge: "Ik denk dat we een redelijk normale zomer tegemoet gaan"

Op1 gemist? Hugo de Jonge: "Ik denk dat we een redelijk normale zomer tegemoet gaan"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 2 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 2 maart terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? <em>Hugo de Jonge</em>: &quot;Ik denk dat we een redelijk normale zomer tegemoet gaan&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 2 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 2 maart terugkijken bij Gids.tv. Normale zomerTijdens de persconferentie van vorige week sprak Hugo de Jonge over een mooie zomer die we gaan hebben. Is dat realistisch? De corona-minister reageert: "Ik denk dat we een redelijk normale zomer tegemoet gaan." Hij denkt zelfs dat we al eerder flink kunnen versoepelen qua maatregelen. Tegen die tijd zijn er zoveel mensen gevaccineerd dat de teugels losgelaten kunnen worden. Een mooi vooruitzicht door de minister. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Hugo de Jonge: "Ik denk dat we een redelijk normale zomer tegemoet gaan"

Normale zomer
Tijdens de persconferentie van vorige week sprak Hugo de Jonge over een mooie zomer die we gaan hebben. Is dat realistisch? De corona-minister reageert: "Ik denk dat we een redelijk normale zomer tegemoet gaan." Hij denkt zelfs dat we al eerder flink kunnen versoepelen qua maatregelen. Tegen die tijd zijn er zoveel mensen gevaccineerd dat de teugels losgelaten kunnen worden. Een mooi vooruitzicht door de minister.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Hugo de Jonge: "Ik denk dat we een redelijk normale zomer tegemoet gaan" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier