Sanne Kruikemeier in Op1 over verkiezingen en gebruik van TikTok bij campagne voeren

Sanne Kruikemeier in Op1 over verkiezingen en gebruik van TikTok bij campagne voeren

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 2 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 2 maart terugkijken bij Gids.tv.

<em>Sanne Kruikemeier</em> in <em>Op1</em> over verkiezingen en gebruik van <em>TikTok</em> bij campagne voeren Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 2 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 2 maart terugkijken bij Gids.tv. De verkiezingen komen eraan en dat betekent: campagne voeren. Dat is echter wel iets anders dan hoe dat voorgaande jaren is verlopen. We zien nu geen politici meer op straat of op de markt flyers uitdelen aan voorbijgangers. Daarom is online campagne voeren heel belangrijk geworden. Sanne Kruikemeier reageert: "Je ziet echt dat de media heel erg belangrijk wordt." Zelfs TikTok is populair bij een aantal politieke partijen. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Sanne Kruikemeier in Op1 over verkiezingen en gebruik van TikTok bij campagne voeren

De verkiezingen komen eraan en dat betekent: campagne voeren. Dat is echter wel iets anders dan hoe dat voorgaande jaren is verlopen. We zien nu geen politici meer op straat of op de markt flyers uitdelen aan voorbijgangers. Daarom is online campagne voeren heel belangrijk geworden. Sanne Kruikemeier reageert: "Je ziet echt dat de media heel erg belangrijk wordt." Zelfs TikTok is populair bij een aantal politieke partijen.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Sanne Kruikemeier in Op1 over verkiezingen en gebruik van TikTok bij campagne voeren of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier