Arjan Postma in Op1 over massaal bezoeken natuurgebieden: slecht voor natuur en dier

Arjan Postma in Op1 over massaal bezoeken natuurgebieden: slecht voor natuur en dier

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 2 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 2 maart terugkijken bij Gids.tv.

<em>Arjan Postma</em> in <em>Op1</em> over massaal bezoeken <em>natuurgebieden</em>: slecht voor natuur en dier Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 2 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 2 maart terugkijken bij Gids.tv. We zijn massaal gaan wandelen in natuurgebieden tijdens deze lockdown. Dat is echter niet zo best voor dier en natuur, al helemaal omdat het broedseizoen begonnen is. Boswachter Arjan Postma geeft aan dat er met beleid gekeken moet worden naar deze natuurgebieden. Dieren kunnen op deze manier niet meer terecht op deze plekken. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Arjan Postma in Op1 over massaal bezoeken natuurgebieden: slecht voor natuur en dier

We zijn massaal gaan wandelen in natuurgebieden tijdens deze lockdown. Dat is echter niet zo best voor dier en natuur, al helemaal omdat het broedseizoen begonnen is. Boswachter Arjan Postma geeft aan dat er met beleid gekeken moet worden naar deze natuurgebieden. Dieren kunnen op deze manier niet meer terecht op deze plekken.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Arjan Postma in Op1 over massaal bezoeken natuurgebieden: slecht voor natuur en dier of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier