LuckyTV: winkelende vrouw houdt niet van leuke dingen, is blij dat winkels weer sluiten

LuckyTV: winkelende vrouw houdt niet van leuke dingen, is blij dat winkels weer sluiten

Op sommige plekken in het land gingen de winkels op dinsdag weer open uit protest, maar het was snel gedaan met de pret. Een vrouw is er wel even op uit getrokken maar is blij dat de winkels weer sluiten, want ze houdt niet van leuke dingen.

Hieronder zie je een video van LuckyTV. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle video's terug via Gids.tv.

<em>LuckyTV</em>: winkelende vrouw houdt niet van leuke dingen, is blij dat winkels weer sluiten Op sommige plekken in het land gingen de winkels op dinsdag weer open uit protest, maar het was snel gedaan met de pret. Een vrouw is er wel even op uit getrokken maar is blij dat de winkels weer sluiten, want ze houdt niet van leuke dingen. Hieronder zie je een video van LuckyTV. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle video's terug via Gids.tv. Vieze lapZe vertelt aan LuckyTV dat ze, als ze leuke dingen wil kopen, wel op het internet had gezocht. De vrouw heeft echter een voorliefde voor lelijke dingen: “Hier, kijk maar naar die monddoek. Is gewoon een vieze lap.” Ze wil dan ook benadrukken dat ze alleen iets koopt als het écht lelijk is. Bekijk het fragment van LuckyTV hierboven. Je kunt alle video's van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook LuckyTV: interieurspecialist Theobert verandert niks aan jongenskamer vanwege budget Bekijk deze video » LuckyTV: campagnevideo Jezus Leeft! met zeer ongemakkelijke stilte Bekijk deze video » LuckyTV doet verslag van RTL Verkiezingsdebat en flipt bij Mark Rutte Bekijk deze video »
Humor :
LuckyTV: winkelende vrouw houdt niet van leuke dingen, is blij dat winkels weer sluiten

Vieze lap
Ze vertelt aan LuckyTV dat ze, als ze leuke dingen wil kopen, wel op het internet had gezocht. De vrouw heeft echter een voorliefde voor lelijke dingen: “Hier, kijk maar naar die monddoek. Is gewoon een vieze lap.” Ze wil dan ook benadrukken dat ze alleen iets koopt als het écht lelijk is.

Bekijk het fragment van LuckyTV hierboven. Je kunt alle video's van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op LuckyTV: winkelende vrouw houdt niet van leuke dingen, is blij dat winkels weer sluiten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier