Jinek gemist? Chantal Janzen en Leco van Zadelhoff geraakt door Chantals Beauty Camper

Jinek gemist? Chantal Janzen en Leco van Zadelhoff geraakt door Chantals Beauty Camper

Vanaf woensdag 3 maart is het nieuwe programma Chantals Beauty Camper te zien op RTL 4. Hierin geven Chantal Janzen, Fred van Leer en Leco van Zadelhoff gewone Nederlanders een make-over. Deze bijzondere momenten raken ook Janzen en Van Zadelhoff zelf.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 2 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 2 maart terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? Chantal Janzen en Leco van Zadelhoff geraakt door <em>Chantals Beauty Camper</em> Vanaf woensdag 3 maart is het nieuwe programma Chantals Beauty Camper te zien op RTL 4. Hierin geven Chantal Janzen, Fred van Leer en Leco van Zadelhoff gewone Nederlanders een make-over. Deze bijzondere momenten raken ook Janzen en Van Zadelhoff zelf. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 2 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 2 maart terugkijken bij Gids.tv. Niet mooiZo is er een vrouw die zichzelf niet mooi vindt en bijzonder emotioneel wordt als Van Zadelhoff haar complimenten geeft over haar uiterlijk. Dat vindt Van Zadelhoff zelf ook moeilijk om te zien. Uiteindelijk gaat het ze er vooral om dat ze mensen een beter gevoel geven. “Veel mensen gunnen het zichzelf niet.” Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Chantals Beauty Camper is vanaf woensdag 3 maart wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chantals Beauty Camper terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek gemist? Chantal Janzen en Leco van Zadelhoff geraakt door Chantals Beauty Camper

Niet mooi
Zo is er een vrouw die zichzelf niet mooi vindt en bijzonder emotioneel wordt als Van Zadelhoff haar complimenten geeft over haar uiterlijk. Dat vindt Van Zadelhoff zelf ook moeilijk om te zien. Uiteindelijk gaat het ze er vooral om dat ze mensen een beter gevoel geven. “Veel mensen gunnen het zichzelf niet.”

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven.

Chantals Beauty Camper is vanaf woensdag 3 maart wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chantals Beauty Camper terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Chantal Janzen en Leco van Zadelhoff geraakt door Chantals Beauty Camper of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier