Jinek: bezwijken Mark Rutte en Hugo de Jonge onder druk van de samenleving?

Jinek: bezwijken Mark Rutte en Hugo de Jonge onder druk van de samenleving?

De onvrede in de samenleving over de coronamaatregelen groeit meer en meer. Winkels en terrassen gingen dinsdag – tegen de regels in – open en ondernemers trekken het niet meer. Zullen Mark Rutte, Hugo de Jonge en het demissionaire kabinet bezwijken onder de druk?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 2 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 2 maart terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em>: bezwijken Mark Rutte en <em>Hugo de Jonge</em> onder druk van de samenleving? De onvrede in de samenleving over de coronamaatregelen groeit meer en meer. Winkels en terrassen gingen dinsdag – tegen de regels in – open en ondernemers trekken het niet meer. Zullen Mark Rutte, Hugo de Jonge en het demissionaire kabinet bezwijken onder de druk? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 2 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 2 maart terugkijken bij Gids.tv. ZiekenhuizenDe bewindslieden zitten in misschien wel de moeilijkste spagaat van de hele coronacrisis, ziet parlementair verslaggever Floor Bremer: enerzijds willen ze graag versoepelen om de druk op de samenleving te verlichten, maar anderzijds roepen deskundigen als Ernst Kuipers op dat dit niet mogelijk is vanwege de enorme druk op de ziekenhuizen. Ondertussen raken ook de burgemeesters steeds gefrustreerder. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek: bezwijken Mark Rutte en Hugo de Jonge onder druk van de samenleving?

Ziekenhuizen
De bewindslieden zitten in misschien wel de moeilijkste spagaat van de hele coronacrisis, ziet parlementair verslaggever Floor Bremer: enerzijds willen ze graag versoepelen om de druk op de samenleving te verlichten, maar anderzijds roepen deskundigen als Ernst Kuipers op dat dit niet mogelijk is vanwege de enorme druk op de ziekenhuizen. Ondertussen raken ook de burgemeesters steeds gefrustreerder.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jinek: bezwijken Mark Rutte en Hugo de Jonge onder druk van de samenleving? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier