Jinek gemist? Winkelbezoekers voelen zich opgelaten als ze niks kopen

Jinek gemist? Winkelbezoekers voelen zich opgelaten als ze niks kopen

Harrie van der Velde heeft een grote modezaak in Klazienaveen en denkt dat de nieuwe versoepelingen voor winkels weinig op zullen leveren: "Dit gaat echt nergens over. In een winkel krijg je een tijdslot van 10 minuten. Dan kunnen wij twee klanten per half uur binnenlaten. En dan heb je ook nog het effect dat je je opgelaten voelt als je niks koopt."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 2 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 2 maart terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek gemist?</em> Winkelbezoekers voelen zich opgelaten als ze niks kopen Harrie van der Velde heeft een grote modezaak in Klazienaveen en denkt dat de nieuwe versoepelingen voor winkels weinig op zullen leveren: "Dit gaat echt nergens over. In een winkel krijg je een tijdslot van 10 minuten. Dan kunnen wij twee klanten per half uur binnenlaten. En dan heb je ook nog het effect dat je je opgelaten voelt als je niks koopt." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 2 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 2 maart terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Jinek gemist? Winkelbezoekers voelen zich opgelaten als ze niks kopen


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Winkelbezoekers voelen zich opgelaten als ze niks kopen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier