Zien: Dolly Parton laat zich vaccineren en doopt 'Jolene' om tot 'Vaccine'

Zien: Dolly Parton laat zich vaccineren en doopt 'Jolene' om tot 'Vaccine'

Ook in de Verenigde Staten wordt momenteel volop gevaccineerd tegen het coronavirus, en ook de alweer 75-jarige Dolly Parton was deze week aan de beurt voor haar eerste prik. Speciaal voor de gelegenheid zong ze een nieuwe versie van 'Jolene'.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Dolly Parton</em> laat zich vaccineren en doopt 'Jolene' om tot 'Vaccine' Ook in de Verenigde Staten wordt momenteel volop gevaccineerd tegen het coronavirus, en ook de alweer 75-jarige Dolly Parton was deze week aan de beurt voor haar eerste prik. Speciaal voor de gelegenheid zong ze een nieuwe versie van 'Jolene'. Lees verder onder de video. Slim genoegZe roept haar mede-Amerikanen op zich ook te laten vaccineren. "Ik ben nu oud genoeg - en slim genoeg," grapt ze, doelend op de mensen die een coronavaccin weigeren. Vervolgens zingt ze op de melodie van 'Jolene' haar nieuwe lied 'Vaccine': "Vaccine, vaccine, vaccine, vaccine, I'm beggin of you, please don't hesitate. Vaccine, vaccine, vaccine, vaccine, cause once you're dead, then that's a bit too late." Bekijk de video van Dolly Parton hierboven. Bekijk ook Super Bowl 2021-reclame: Squarespace adverteert met 5 to 9 van Dolly Parton Bekijk deze video » Zien: Dolly Parton en Barry Gibb steken 'Words' van de Bee Gees in een nieuw jasje Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Dolly Parton laat zich vaccineren en doopt 'Jolene' om tot 'Vaccine'

Slim genoeg
Ze roept haar mede-Amerikanen op zich ook te laten vaccineren. "Ik ben nu oud genoeg - en slim genoeg," grapt ze, doelend op de mensen die een coronavaccin weigeren. Vervolgens zingt ze op de melodie van 'Jolene' haar nieuwe lied 'Vaccine': "Vaccine, vaccine, vaccine, vaccine, I'm beggin of you, please don't hesitate. Vaccine, vaccine, vaccine, vaccine, cause once you're dead, then that's a bit too late."

Bekijk de video van Dolly Parton hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Dolly Parton laat zich vaccineren en doopt 'Jolene' om tot 'Vaccine' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier