Jinek: Trudy Scheele-Gertsen vertelt heftig verhaal in ‘Een kind krijg je voor het leven’

Jinek: Trudy Scheele-Gertsen vertelt heftig verhaal in ‘Een kind krijg je voor het leven’

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 2 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 2 maart terugkijken bij Gids.tv.

Trudy Scheele-Gertsen is één van de bekendste voorbeelden van de 20.000 moeders die in het verleden gedwongen hun kind moesten afstaan - bijvoorbeeld omdat ze ongehuwd waren. Bij Jinek onthult ze haar heftige verhaal nog eens. Ook vertelt ze over het boek dat ze over haar leven en leed heeft geschreven: 'Een kind krijg je voor het leven'.

<em>Jinek</em>: Trudy Scheele-Gertsen vertelt heftig verhaal in ‘Een kind krijg je voor het leven’ Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 2 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 2 maart terugkijken bij Gids.tv. Trudy Scheele-Gertsen is één van de bekendste voorbeelden van de 20.000 moeders die in het verleden gedwongen hun kind moesten afstaan - bijvoorbeeld omdat ze ongehuwd waren. Bij Jinek onthult ze haar heftige verhaal nog eens. Ook vertelt ze over het boek dat ze over haar leven en leed heeft geschreven: 'Een kind krijg je voor het leven'. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek: Trudy Scheele-Gertsen vertelt heftig verhaal in ‘Een kind krijg je voor het leven’

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jinek: Trudy Scheele-Gertsen vertelt heftig verhaal in ‘Een kind krijg je voor het leven’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier