Jinek: waarom zat Guido Weijers op terras?

Jinek: waarom zat Guido Weijers op terras?

Cabaretier Guido Weijers genoot dinsdag van een terrasbezoek in Breda, dat natuurlijk eigenlijk een beetje 'illegaal' was. Dacht hij op dat moment aan zijn voorbeeldfunctie als BN'er? "Ik had wel tevoren bedacht dat als het een demonstratie zou worden, ik mijn vingers er niet aan zou branden. Ik heb echt gekeken of iedereen zich netjes aan de regels hield."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 2 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 2 maart terugkijken bij Gids.tv.

Jinek: waarom zat <em>Guido Weijers</em> op terras? Cabaretier Guido Weijers genoot dinsdag van een terrasbezoek in Breda, dat natuurlijk eigenlijk een beetje 'illegaal' was. Dacht hij op dat moment aan zijn voorbeeldfunctie als BN'er? "Ik had wel tevoren bedacht dat als het een demonstratie zou worden, ik mijn vingers er niet aan zou branden. Ik heb echt gekeken of iedereen zich netjes aan de regels hield." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 2 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek van 2 maart terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Jinek: waarom zat Guido Weijers op terras?


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jinek: waarom zat Guido Weijers op terras? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier