Shownieuws: André Hazes over strandconcert Scheveningen met Tino Martin

Shownieuws: André Hazes over strandconcert Scheveningen met Tino Martin

André Hazes en Tino Martin zullen, als de coronaregels het toelaten, op 2 september een groot openluchtconcert geven op het strand van Scheveningen. Hazes kan niet wachten: "Het is het eerste festival wat weer buiten gaat gebeuren, ik heb daar wel weer zin in. Lekker toch, september, biertje op het strand." Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder.

Shownieuws: <em>André Hazes</em> over strandconcert Scheveningen met Tino Martin André Hazes en Tino Martin zullen, als de coronaregels het toelaten, op 2 september een groot openluchtconcert geven op het strand van Scheveningen. Hazes kan niet wachten: "Het is het eerste festival wat weer buiten gaat gebeuren, ik heb daar wel weer zin in. Lekker toch, september, biertje op het strand." Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. View this post on Instagram A post shared by Andre Hazes (@andrehazes) Bekijk ook Motivator André Hazes probeert de 'nee'-fase van zoontje te negeren: "Werelddag" Bekijk deze video »
TV :
Shownieuws: André Hazes over strandconcert Scheveningen met Tino Martin


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Shownieuws: André Hazes over strandconcert Scheveningen met Tino Martin of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier