Thierry Baudet kondigt NOS Journaal aan: "Fake News Journaal"

Thierry Baudet kondigt NOS Journaal aan: "Fake News Journaal"

Thierry Baudet was woensdag gasthoofdredacteur bij Goedemorgen Nederland en dat leverde een bijzondere aankondiging van het NOS Journaal op: "Maar nu eerst het Fake News Journaal met Mark Visser." WNL-presentatrice Maaike Timmerman leek even te kunnen lachen om de opmerking maar kwam er later in de uitzending toch nog fel op terug.

'Beschamend'
Nieuwsuur-presentator Eelco Bosch van Rosenthal kon er zeker niet om lachen: "Beschamend", twittert hij. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder.

Thierry Baudet kondigt NOS Journaal aan: &quot;<em>Fake News Journaal</em>&quot; Thierry Baudet was woensdag gasthoofdredacteur bij Goedemorgen Nederland en dat leverde een bijzondere aankondiging van het NOS Journaal op: "Maar nu eerst het Fake News Journaal met Mark Visser." WNL-presentatrice Maaike Timmerman leek even te kunnen lachen om de opmerking maar kwam er later in de uitzending toch nog fel op terug. 'Beschamend'Nieuwsuur-presentator Eelco Bosch van Rosenthal kon er zeker niet om lachen: "Beschamend", twittert hij. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder.
TV :
Thierry Baudet kondigt NOS Journaal aan: "Fake News Journaal"

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV