Jeroen van Merwijk overleden: bekijk fragment uit Als We Zo Vrij Mogen Zijn

Jeroen van Merwijk overleden: bekijk fragment uit Als We Zo Vrij Mogen Zijn

Cabaretier en liedjesschrijver Jeroen van Merwijk is woensdagochtend op 65-jarige leeftijd overleden, na gevochten te hebben tegen darmkanker. Op zulke momenten grijpen we terug naar bijzondere momenen uit zijn omvangrijke oeuvre: nadat hij in 2014 afscheid nam van de theaters kwam hij daar een jaar later op terug, waarna hij in het seizoen van 2015-2016 samen met Harrie Jekkers de show Als we zo vrij mogen zijn speelde. Een fragment daaruit, Schilderswijk, zie je hieronder.

Jeroen van Merwijk overleden: bekijk fragment uit <em>Als We Zo Vrij Mogen Zijn</em> Cabaretier en liedjesschrijver Jeroen van Merwijk is woensdagochtend op 65-jarige leeftijd overleden, na gevochten te hebben tegen darmkanker. Op zulke momenten grijpen we terug naar bijzondere momenen uit zijn omvangrijke oeuvre: nadat hij in 2014 afscheid nam van de theaters kwam hij daar een jaar later op terug, waarna hij in het seizoen van 2015-2016 samen met Harrie Jekkers de show Als we zo vrij mogen zijn speelde. Een fragment daaruit, Schilderswijk, zie je hieronder. Bekijk ook Op1: ongeneeslijk zieke Jeroen van Merwijk kreeg mooiste cadeau van zijn leven Bekijk deze video » Op1 gemist? Harrie Jekkers zingt Ik Kan Je Dromen voor zieke Jeroen van Merwijk Bekijk deze video » Vrienden eerden overleden Jeroen van Merwijk: Ik Geloof (video) Bekijk deze video »
TV :
Jeroen van Merwijk overleden: bekijk fragment uit Als We Zo Vrij Mogen Zijn


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jeroen van Merwijk overleden: bekijk fragment uit Als We Zo Vrij Mogen Zijn of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier