Thierry Baudet ontkent bij WNL antisemiet te zijn: "Ik ben dol op het Joodse volk"

Thierry Baudet ontkent bij WNL antisemiet te zijn: "Ik ben dol op het Joodse volk"

Het blijft Thierry Baudet toch achtervolgen: is hij nu antisemiet of niet? Bij Goedemorgen Nederland blijkt dat veel mensen deze vraag Googelen, maar daar kan de lijsttrekker van Forum voor Democratie kort over zijn: dat is hij absoluut niet. "Ik ben dol op het Joodse volk."

Lees verder onder de video.

<em>Thierry Baudet</em> ontkent bij WNL antisemiet te zijn: &quot;Ik ben dol op het Joodse volk&quot; Het blijft Thierry Baudet toch achtervolgen: is hij nu antisemiet of niet? Bij Goedemorgen Nederland blijkt dat veel mensen deze vraag Googelen, maar daar kan de lijsttrekker van Forum voor Democratie kort over zijn: dat is hij absoluut niet. "Ik ben dol op het Joodse volk." Lees verder onder de video. VaderBaudet reageert verrassend openhartig op de meest gegoogelde vragen over hem. Hij doet zelfs een boekje open over de relatie met zijn vader, waarmee hij naar eigen zeggen "heel close" is. Aan de minzame uitdrukking van Baudet bij het horen van de vragen is echter wel af te lezen dat hij er zo het zijne van denkt... Maar hij loopt niet weg, zoals hij ondanks bij de vragen van Emma Wortelboer deed. Bekijk het fragment uit Goedemorgen Nederland hierboven. Je kunt de beste fragmenten van Goedemorgen Nederland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Goedemorgen Nederland: Thierry Baudet clasht met Maaike Timmerman Bekijk deze video » Thierry Baudet kondigt NOS Journaal aan: "Fake News Journaal" Bekijk deze video » Wilders vraagt Baudet: "Hoe is het met Theo Hiddema?" (video) Bekijk deze video »
Politiek :
Thierry Baudet ontkent bij WNL antisemiet te zijn: "Ik ben dol op het Joodse volk"

Vader
Baudet reageert verrassend openhartig op de meest gegoogelde vragen over hem. Hij doet zelfs een boekje open over de relatie met zijn vader, waarmee hij naar eigen zeggen "heel close" is. Aan de minzame uitdrukking van Baudet bij het horen van de vragen is echter wel af te lezen dat hij er zo het zijne van denkt... Maar hij loopt niet weg, zoals hij ondanks bij de vragen van Emma Wortelboer deed.

Bekijk het fragment uit Goedemorgen Nederland hierboven. Je kunt de beste fragmenten van Goedemorgen Nederland terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Thierry Baudet ontkent bij WNL antisemiet te zijn: "Ik ben dol op het Joodse volk" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier