Vrienden eerden overleden Jeroen van Merwijk: Ik Geloof (video)

Vrienden eerden overleden Jeroen van Merwijk: Ik Geloof (video)

Doordat de woensdag overleden Jeroen van Merwijk niet meer op kon treden vanwege zijn darmkanker besloot een aantal bevriende artiesten, waaronder Herman Finkers, Dolf Jansen & Erik van Muiswinkel hem vorig jaar een hart onder de riem te steken. Dat deden ze onder andere door een cd te maken waarop ze zijn liedjes speelden. In het nummer Ik Geloof zijn ze allemaal samen te horen. De videoclip bij dat nummer zie je hieronder.

Vrienden eerden overleden Jeroen van Merwijk: <em>Ik Geloof</em> (video) Doordat de woensdag overleden Jeroen van Merwijk niet meer op kon treden vanwege zijn darmkanker besloot een aantal bevriende artiesten, waaronder Herman Finkers, Dolf Jansen & Erik van Muiswinkel hem vorig jaar een hart onder de riem te steken. Dat deden ze onder andere door een cd te maken waarop ze zijn liedjes speelden. In het nummer Ik Geloof zijn ze allemaal samen te horen. De videoclip bij dat nummer zie je hieronder. Bekijk ook Op1: ongeneeslijk zieke Jeroen van Merwijk kreeg mooiste cadeau van zijn leven Bekijk deze video » Op1 gemist? Harrie Jekkers zingt Ik Kan Je Dromen voor zieke Jeroen van Merwijk Bekijk deze video » Jeroen van Merwijk overleden: veel lof voor Dat Vinden Jongens Leuk (video) Bekijk deze video »
Muziek :
Vrienden eerden overleden Jeroen van Merwijk: Ik Geloof (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vrienden eerden overleden Jeroen van Merwijk: Ik Geloof (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV