Kees van der Staaij: "Ook oog hebben voor donkere kanten Islam" (video)

Kees van der Staaij: "Ook oog hebben voor donkere kanten Islam" (video)

SGP-lijsttrekker Kees van der Staaij is van mening dat we niet mogen wegkijken van de negatieve invloed van de Islam in Nederland: "Naast dat we voor de vrijheid van iedereen staan moeten we ook oog hebben voor die donkere kanten."

'Veel jongeren geronseld door IS'
Hoe groot is die donkere kant dan eigenlijk? "Wat mij opvalt is dat het vaak onderschat werd. Heel concreet: jongerenwerkers in Amsterdam stonden raar te kijken dat zoveel jongeren geronseld konden worden door IS. Met elkaar keken wij ernaar van, dat zijn toch grotere aantallen dan je vanuit dat tolerante Nederland zou denken", aldus Van der Staaij. Bekijk het fragment van NPO Radio 1 hieronder.

<em>Kees van der Staaij</em>: &quot;Ook oog hebben voor donkere kanten Islam&quot; (video) SGP-lijsttrekker Kees van der Staaij is van mening dat we niet mogen wegkijken van de negatieve invloed van de Islam in Nederland: "Naast dat we voor de vrijheid van iedereen staan moeten we ook oog hebben voor die donkere kanten." 'Veel jongeren geronseld door IS'Hoe groot is die donkere kant dan eigenlijk? "Wat mij opvalt is dat het vaak onderschat werd. Heel concreet: jongerenwerkers in Amsterdam stonden raar te kijken dat zoveel jongeren geronseld konden worden door IS. Met elkaar keken wij ernaar van, dat zijn toch grotere aantallen dan je vanuit dat tolerante Nederland zou denken", aldus Van der Staaij. Bekijk het fragment van NPO Radio 1 hieronder. Bekijk ook Nieuwsuur: Kees van der Staaij aangepakt door Mariëlle Tweebeeke Bekijk deze video »
Nieuws :
Kees van der Staaij: "Ook oog hebben voor donkere kanten Islam" (video)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kees van der Staaij: "Ook oog hebben voor donkere kanten Islam" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier