Zien: Verliefde Geraldine Kemper vertelt over nieuwe liefde in Rooijakkers over de Vloer

Zien: Verliefde Geraldine Kemper vertelt over nieuwe liefde in Rooijakkers over de Vloer

Art Rooijakkers presenteert vanaf vanavond iedere woensdagavond om 21:30 uur het derde seizoen van Rooijakkers Over De Vloer, waarin Art meeloopt in het leven van bekende Nederlanders. Hieronder is te zien hoe hij Geraldine Kemper ondervraagt over de liefde. Ze straalt van oor tot oor.

De tekst gaat onder de video verder.

Zien: Verliefde <em>Geraldine Kemper</em> vertelt over nieuwe liefde in <em>Rooijakkers over de Vloer</em> Art Rooijakkers presenteert vanaf vanavond iedere woensdagavond om 21:30 uur het derde seizoen van Rooijakkers Over De Vloer, waarin Art meeloopt in het leven van bekende Nederlanders. Hieronder is te zien hoe hij Geraldine Kemper ondervraagt over de liefde. Ze straalt van oor tot oor. De tekst gaat onder de video verder. Verliefde GeraldineArt komt niet alleen over de vloer bij Geraldine Kemper, ook is hij op bezoek bij Bilal Wahib & Stefano Keizers. Bekijk hierboven de promo van Rooijakkers Over De Vloer met een verliefde Geraldine. Het nieuwe seizoen van Rooijakkers Over De Vloer is vanaf woensdag 3 maart wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Rooijakkers Over De Vloer terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Geraldine Kemper openhartig over haar overstap naar RTL, tinderen en haar libido Bekijk deze video »

Verliefde Geraldine
Art komt niet alleen over de vloer bij Geraldine Kemper, ook is hij op bezoek bij Bilal Wahib & Stefano Keizers. Bekijk hierboven de promo van Rooijakkers Over De Vloer met een verliefde Geraldine.

Het nieuwe seizoen van Rooijakkers Over De Vloer is vanaf woensdag 3 maart wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Rooijakkers Over De Vloer terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Verliefde Geraldine Kemper vertelt over nieuwe liefde in Rooijakkers over de Vloer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier