Bekijk beelden na botsing SUV met 25 inzittenden in Californië: "Mensensmokkel?"

Bekijk beelden na botsing SUV met 25 inzittenden in Californië: "Mensensmokkel?"

Bij het ongeluk in de Amerikaanse staat Californië zijn zeker dertien doden gevallen. Een vrachtwagen botste op een SUV met 25 inzittenden, zowel volwassenen als kinderen. Het ongeluk was volgens Amerikaanse media op een rustige weg, vlak bij de Mexicaanse grens.

Mensensmokkel
"Het is duidelijk dat deze auto niet was bedoeld voor zoveel mensen", zegt een woordvoerder van de politie. Het is niet duidelijk waarom zoveel mensen in deze auto zaten. De politie is een onderzoek gestart naar mensensmokkel.

Bekijk hieronder de NOS-video met de beelden na de botsing.

Bekijk beelden na <em>botsing</em> SUV met 25 inzittenden in Californië: &quot;Mensensmokkel?&quot; Bij het ongeluk in de Amerikaanse staat Californië zijn zeker dertien doden gevallen. Een vrachtwagen botste op een SUV met 25 inzittenden, zowel volwassenen als kinderen. Het ongeluk was volgens Amerikaanse media op een rustige weg, vlak bij de Mexicaanse grens. Mensensmokkel"Het is duidelijk dat deze auto niet was bedoeld voor zoveel mensen", zegt een woordvoerder van de politie. Het is niet duidelijk waarom zoveel mensen in deze auto zaten. De politie is een onderzoek gestart naar mensensmokkel. Bekijk hieronder de NOS-video met de beelden na de botsing. Bekijk ook Video: Bas Smit heeft auto-ongeluk door gladheid: "Helemaal zuur" Bekijk deze video » Zien: bestuurders in discussie na bizarre botsing in Dashcam Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk beelden na botsing SUV met 25 inzittenden in Californië: "Mensensmokkel?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier