Video: Buurtbewoner over explosie bij GGD-teststraat Bovenkarspel: "Vreselijk"

Video: Buurtbewoner over explosie bij GGD-teststraat Bovenkarspel: "Vreselijk"

Er is een explosief afgegaan bij GGD-teststraat Bovenkarpsel. Omwonenden schrikken enorm. Er zijn veel ramen kapot maar geen gewonden gevallen. Een buurtbewoner vertelt hoe vreselijk hij het vindt. Alle test-afspraken tot 12 uur gaan niet door, en als de politie het zegt blijft de locatie ook daarna nog dicht. De dichtstbijzijnde locatie is in Hoorn.

Bekijk hieronder de NOSStories-video over de explosie bij de GGD-teststraat in Bovenkarspel.

Video: Buurtbewoner over explosie bij <em>GGD-teststraat</em> Bovenkarspel: &quot;Vreselijk&quot; Er is een explosief afgegaan bij GGD-teststraat Bovenkarpsel. Omwonenden schrikken enorm. Er zijn veel ramen kapot maar geen gewonden gevallen. Een buurtbewoner vertelt hoe vreselijk hij het vindt. Alle test-afspraken tot 12 uur gaan niet door, en als de politie het zegt blijft de locatie ook daarna nog dicht. De dichtstbijzijnde locatie is in Hoorn. Bekijk hieronder de NOSStories-video over de explosie bij de GGD-teststraat in Bovenkarspel. Bekijk ook Goedemorgen Nederland: Thierry Baudet clasht met Maaike Timmerman Bekijk deze video » Bekijk beelden na botsing SUV met 25 inzittenden in Californië: "Mensensmokkel?" Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Buurtbewoner over explosie bij GGD-teststraat Bovenkarspel: "Vreselijk" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier