Zien: Hier worden Nederlanders nerveus van: "Bovenaan de roltrap"

Zien: Hier worden Nederlanders nerveus van: "Bovenaan de roltrap"

Marieke Elsinga en Mattie Valk hebben het in hun Qmusic-radioshow over wat men nerveus maakt in het leven. De luisteraars sturen verschillende voorbeelden in. Zo wordt iemand nerveus als hij de boodschappen aan het inladen is en de volgende staat al in de rij. Een ander krijgt de zenuwen wanneer hij de roltrap moet opstappen.

Bekijk hieronder de Mattie & Marieke-video over verschillende nerveuze situaties.

Zien: Hier worden Nederlanders <em>nerveus</em> van: &quot;Bovenaan de roltrap&quot; Marieke Elsinga en Mattie Valk hebben het in hun Qmusic-radioshow over wat men nerveus maakt in het leven. De luisteraars sturen verschillende voorbeelden in. Zo wordt iemand nerveus als hij de boodschappen aan het inladen is en de volgende staat al in de rij. Een ander krijgt de zenuwen wanneer hij de roltrap moet opstappen. Bekijk hieronder de Mattie & Marieke-video over verschillende nerveuze situaties. Bekijk ook Zien: Marieke Elsinga walgt van UGGs bij mannen: "Geen gezicht" Bekijk deze video » Mattie & Marieke discussiëren over uitspraak Bert & Ernie: "Je zegt toch Ernie?" Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Hier worden Nederlanders nerveus van: "Bovenaan de roltrap" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier