Bekijk botsingen in Chantal's Beauty Camper met Leco van Zadelhoff achter het stuur

Bekijk botsingen in Chantal's Beauty Camper met Leco van Zadelhoff achter het stuur

Bekijk hieronder een compilatie van de leukste momenten in Chantal's Beauty Camper, dat vanavond om 20:30 uur start bij RTL 4. Bij minuut 1:11 zien we dat Fred van Leer zijn bedenkingen had met Leco van Zadelhoff achter het stuur...

De tekst gaat onder de video verder.

Bekijk botsingen in <em>Chantal's Beauty Camper</em> met <em>Leco van Zadelhoff</em> achter het stuur Bekijk hieronder een compilatie van de leukste momenten in Chantal's Beauty Camper, dat vanavond om 20:30 uur start bij RTL 4. Bij minuut 1:11 zien we dat Fred van Leer zijn bedenkingen had met Leco van Zadelhoff achter het stuur... De tekst gaat onder de video verder. Botsingen met camperFred: "Nou ik moet wel eerlijk zeggen, toen ik hoorde dat jij achter het stuur ging zitten, had ik toch een beetje mijn bedenkingen. Nee, maar uiteindelijk ben je heel goed. Je bent stoer. Je rijdt." Chantal zegt vervolgens dat ze soms wel probleempjes hadden onderweg: "We hadden af en toe een hick-up." Hiermee doelt Chantal op botsingen tegen een bord en een paal. Zie hierboven de hele compilatie met de leukste fragmenten uit Chantal's Beauty Camper en bekijk ook het Chantal's Beauty Camper-fragment (1:11 minuten) met de kleine ongelukjes. Chantal's Beauty Camper is vanaf woensdag 3 maart te zien bij RTL 4. Vanaf dan kun je alle afleveringen en de leukste fragmenten van Chantal's Beauty Camper terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Chantal Janzen boos op Fred & Leco in Chantal's Beauty Camper: "Ik haat jullie!" Bekijk deze video » Hilarisch: Bekijk karaoke compilatie in Chantal's Beauty Camper Bekijk deze video »

Botsingen met camper
Fred: "Nou ik moet wel eerlijk zeggen, toen ik hoorde dat jij achter het stuur ging zitten, had ik toch een beetje mijn bedenkingen. Nee, maar uiteindelijk ben je heel goed. Je bent stoer. Je rijdt." Chantal zegt vervolgens dat ze soms wel probleempjes hadden onderweg: "We hadden af en toe een hick-up." Hiermee doelt Chantal op botsingen tegen een bord en een paal.

Zie hierboven de hele compilatie met de leukste fragmenten uit Chantal's Beauty Camper en bekijk ook het Chantal's Beauty Camper-fragment (1:11 minuten) met de kleine ongelukjes.

Chantal's Beauty Camper is vanaf woensdag 3 maart te zien bij RTL 4. Vanaf dan kun je alle afleveringen en de leukste fragmenten van Chantal's Beauty Camper terugkijken via Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk botsingen in Chantal's Beauty Camper met Leco van Zadelhoff achter het stuur of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier