Zeldzaam: Bekijk beelden van geboren zwarte neushoorn in Australië

Zeldzaam: Bekijk beelden van geboren zwarte neushoorn in Australië

In Australië is er iets zeldzaams gebeurd in de dierentuin Taronga Western Planes Dubbo Zoo, er is namelijk een zwarte neushoornkalf geboren: "Het is een belangrijke gebeurtenis voor de wereld. Er zijn er minder dan 6000 in het wild", zegt directeur Steve Hinks in de video hieronder.

Bekijk hieronder de NOS-video met de beelden van het zeldzame zwarte neushoornkalf.

Zeldzaam: Bekijk beelden van geboren <em>zwarte neushoorn</em> in <em>Australië</em> In Australië is er iets zeldzaams gebeurd in de dierentuin Taronga Western Planes Dubbo Zoo, er is namelijk een zwarte neushoornkalf geboren: "Het is een belangrijke gebeurtenis voor de wereld. Er zijn er minder dan 6000 in het wild", zegt directeur Steve Hinks in de video hieronder. Bekijk hieronder de NOS-video met de beelden van het zeldzame zwarte neushoornkalf. Bekijk ook Finale The Masked Singer: Neushoorn blijkt Tim Douwsma Bekijk deze video » Mooie beelden: babyneushoorn Ravy komt voor het eerst buiten in Beekse Bergen Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zeldzaam: Bekijk beelden van geboren zwarte neushoorn in Australië of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier