Zien: Keith Bakker moet 4,5 jaar de cel in na verkrachting, ondanks "stoornis"

Zien: Keith Bakker moet 4,5 jaar de cel in na verkrachting, ondanks "stoornis"

Keith Bakker was in een vorig leven verslavingsgoeroe, maar hij is inmiddels keihard van zijn voetstuk gevallen. Vandaag (woensdag 3 maart) werd hij zelfs veroordeeld tot een celstraf van 4,5 jaar vanwege de verkrachting van een jonge vrouw - ook toen ze minderjarig was.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Keith Bakker</em> moet 4,5 jaar de cel in na verkrachting, ondanks &quot;stoornis&quot; Keith Bakker was in een vorig leven verslavingsgoeroe, maar hij is inmiddels keihard van zijn voetstuk gevallen. Vandaag (woensdag 3 maart) werd hij zelfs veroordeeld tot een celstraf van 4,5 jaar vanwege de verkrachting van een jonge vrouw - ook toen ze minderjarig was. Lees verder onder de video. StoornisDe straf is minder dan de zes jaar met tbs die werd geëist omdat Bakker volgens de rechtbank volledig toerekeningsvatbaar wordt geacht. Toch is er bij de voormalige verslavingsdeskundige ook een stoornis vastgesteld, die geleid heeft tot het misbruik. Bekijk de video over de celstraf van Keith Bakker hierboven. Bekijk ook Crime Desk: Keith Bakker valt van voetstuk na verkrachting van jonge meisjes Bekijk deze video » John van den Heuvel in RTL Boulevard: "Verslavingsgoeroe Keith Bakker is een psychopaat" Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Keith Bakker moet 4,5 jaar de cel in na verkrachting, ondanks "stoornis"

Stoornis
De straf is minder dan de zes jaar met tbs die werd geëist omdat Bakker volgens de rechtbank volledig toerekeningsvatbaar wordt geacht. Toch is er bij de voormalige verslavingsdeskundige ook een stoornis vastgesteld, die geleid heeft tot het misbruik.

Bekijk de video over de celstraf van Keith Bakker hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Keith Bakker moet 4,5 jaar de cel in na verkrachting, ondanks "stoornis" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier