Mark Rutte trapt linkse partijen op de tenen: "Niet ieder huis gasvrij maken"

Mark Rutte trapt linkse partijen op de tenen: "Niet ieder huis gasvrij maken"

In de aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen van 17 maart maken Mark Rutte en de VVD weer een flinke ruk naar rechts, wellicht in de hoop kiezers bij de PVV en Forum voor Democratie weg te trekken. Zo trapte hij in de rubriek De Lijsttrekkers van DPG Media de linkse partijen weer op de tenen door te zeggen dat we niet moeten proberen ieder huis gasvrij te maken en door te pleiten voor kernenergie.

Bekijk het gesprek met Mark Rutte hieronder.

<em>Mark Rutte</em> trapt linkse partijen op de tenen: &quot;Niet ieder huis gasvrij maken&quot; In de aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen van 17 maart maken Mark Rutte en de VVD weer een flinke ruk naar rechts, wellicht in de hoop kiezers bij de PVV en Forum voor Democratie weg te trekken. Zo trapte hij in de rubriek De Lijsttrekkers van DPG Media de linkse partijen weer op de tenen door te zeggen dat we niet moeten proberen ieder huis gasvrij te maken en door te pleiten voor kernenergie. Bekijk het gesprek met Mark Rutte hieronder. Bekijk ook Koffietijd: Mark Rutte doet allereerste coronatest Bekijk deze video » Koffietijd: Mark Rutte toont jeugdfoto's Bekijk deze video »
Politiek :
Mark Rutte trapt linkse partijen op de tenen: "Niet ieder huis gasvrij maken"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Mark Rutte trapt linkse partijen op de tenen: "Niet ieder huis gasvrij maken" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier