Jurre Geluk spreekt corona-depressieve jongeren: "Ik hoor gewoon te feesten"

Jurre Geluk spreekt corona-depressieve jongeren: "Ik hoor gewoon te feesten"

Praten over zelfmoordgedachten kan anoniem: chat via www.113.nl, bel 113 of bel gratis 0800-0113.

In de speciale tv-uitzending In de corona-kreukels gaat BNNVARA-presentator Jurre Geluk in gesprek met jongeren die met een depressie kampen als gevolg van corona. "Ik hoor gewoon te feesten," is een veelgehoorde reden. De jongeren van nu wordt hun jeugd afgepakt en dat zorgt zelfs voor schrikbarende taferelen: "Wie zegt dat ik over een halfjaar geen zelfmoord pleeg?"

Bekijk het fragment uit In de corona-kreukels hieronder.

De special In de corona-kreukels is op woensdag 3 maart om 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt daarna de hele uitzending van In de corona-kreukels terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jurre Geluk</em> spreekt corona-depressieve jongeren: &quot;Ik hoor gewoon te feesten&quot; Praten over zelfmoordgedachten kan anoniem: chat via www.113.nl, bel 113 of bel gratis 0800-0113. In de speciale tv-uitzending In de corona-kreukels gaat BNNVARA-presentator Jurre Geluk in gesprek met jongeren die met een depressie kampen als gevolg van corona. "Ik hoor gewoon te feesten," is een veelgehoorde reden. De jongeren van nu wordt hun jeugd afgepakt en dat zorgt zelfs voor schrikbarende taferelen: "Wie zegt dat ik over een halfjaar geen zelfmoord pleeg?" Bekijk het fragment uit In de corona-kreukels hieronder. De special In de corona-kreukels is op woensdag 3 maart om 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt daarna de hele uitzending van In de corona-kreukels terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Jinek gemist? Meer gesprekken Kindertelefoon over zelfdoding en depressie in lockdown Bekijk deze video » Stern (20) vertelt heftig verhaal in Jinek: "Corona heeft alles weggevaagd" Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jurre Geluk spreekt corona-depressieve jongeren: "Ik hoor gewoon te feesten" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier