Zien: Mari van de Ven twijfelt of hij nog kan knippen na heropening

Zien: Mari van de Ven twijfelt of hij nog kan knippen na heropening

De kappers mochten woensdag 3 maart hun deuren weer openen. Het zorgde door het hele land voor drukte in kapperszaken, ook in de zaak van Mari van de Ven in Den Bosch. Mari twijfelt of hij nog kan knippen: "Drie maanden heeft het geduurd. Ik ben ontzettend blij", zegt Van der Ven.

Bekijk hieronder de De Telegraaf-video over de kapperszaak van Mari van de Ven die weer opengaat.

Zien: <em>Mari van de Ven</em> twijfelt of hij nog kan knippen na <em>heropening</em> De kappers mochten woensdag 3 maart hun deuren weer openen. Het zorgde door het hele land voor drukte in kapperszaken, ook in de zaak van Mari van de Ven in Den Bosch. Mari twijfelt of hij nog kan knippen: "Drie maanden heeft het geduurd. Ik ben ontzettend blij", zegt Van der Ven. Bekijk hieronder de De Telegraaf-video over de kapperszaak van Mari van de Ven die weer opengaat. Bekijk ook Video: iets doen aan dat coronakapsel? Nathan Mulder is je redder in nood! Bekijk deze video » Video: in Big Brother is de kapper gewoon open Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Mari van de Ven twijfelt of hij nog kan knippen na heropening


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Mari van de Ven twijfelt of hij nog kan knippen na heropening of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier