De Rijdende Rechter: burenruzie tussen woningeigenaren en de boer

De Rijdende Rechter: burenruzie tussen woningeigenaren en de boer

Al jarenlang rijden de tractoren van meneer Meestringa en mevrouw Bethlehem over een stukje grond om op hun land te komen. Dat is nooit een probleem geweest, tót de eigenaar van het stukje grond er een huis op wil bouwen. Als hij merkt dat er regelmatig grote landbouwmachines langs de toekomstige woning van zijn kleinzoon rijden, ontzegt hij Meestringa en Bethlehem de toegang tot zijn terrein. Er is volgens hem geen recht van overpad en dus mogen ze er niet overheen.

Bekijk de video van De Rijdende Rechter hieronder.

<em>De Rijdende Rechter</em>: burenruzie tussen woningeigenaren en de boer Al jarenlang rijden de tractoren van meneer Meestringa en mevrouw Bethlehem over een stukje grond om op hun land te komen. Dat is nooit een probleem geweest, tót de eigenaar van het stukje grond er een huis op wil bouwen. Als hij merkt dat er regelmatig grote landbouwmachines langs de toekomstige woning van zijn kleinzoon rijden, ontzegt hij Meestringa en Bethlehem de toegang tot zijn terrein. Er is volgens hem geen recht van overpad en dus mogen ze er niet overheen. Bekijk de video van De Rijdende Rechter hieronder. De Rijdende Rechter is elke dinsdag rond 22:00 uur te zien op NPO 1. Na de uitzending kun je de aflevering terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook De Rijdende Rechter gemist? Overlast door bijennest bij de buren Bekijk deze video »
TV :
De Rijdende Rechter: burenruzie tussen woningeigenaren en de boer

De Rijdende Rechter is elke dinsdag rond 22:00 uur te zien op NPO 1. Na de uitzending kun je de aflevering terugkijken op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Rijdende Rechter: burenruzie tussen woningeigenaren en de boer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier