Kruispunt gemist? Ondernemers in Deventer zijn de wanhoop nabij

Kruispunt gemist? Ondernemers in Deventer zijn de wanhoop nabij

De lockdown is voor niemand leuk, maar voor ondernemend Nederland een ramp waarvan de impact nog maar nauwelijks zichtbaar is. Horeca en detailhandel zuchten onder de beperkende maatregelen en zien reikhalzend uit naar de dag waarop hopelijk alle winkels weer open mogen. Kruispunt volgt winkeliers in de binnenstad van Deventer in deze weken tussen hoop en vrees.

Bekijk de video van Kruispunt hieronder.

Kruispunt is elke maandag rond 22.50 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Kruispunt terugkijken bij Gids.tv.

<em>Kruispunt</em> gemist? Ondernemers in Deventer zijn de wanhoop nabij De lockdown is voor niemand leuk, maar voor ondernemend Nederland een ramp waarvan de impact nog maar nauwelijks zichtbaar is. Horeca en detailhandel zuchten onder de beperkende maatregelen en zien reikhalzend uit naar de dag waarop hopelijk alle winkels weer open mogen. Kruispunt volgt winkeliers in de binnenstad van Deventer in deze weken tussen hoop en vrees. Bekijk de video van Kruispunt hieronder. Kruispunt is elke maandag rond 22.50 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Kruispunt terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Kruispunt: zo viert men carnaval in coronatijd Bekijk deze video » Kruispunt gemist? Dit is wat de stilte van een lockdown met ons doet Bekijk deze video »
TV :
Kruispunt gemist? Ondernemers in Deventer zijn de wanhoop nabij


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kruispunt gemist? Ondernemers in Deventer zijn de wanhoop nabij of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier