Tijd voor MAX gemist? Ted van Essen over het voorkomen van doofheid

Tijd voor MAX gemist? Ted van Essen over het voorkomen van doofheid

Vandaag maakte het Radboud UMC bekend dat ze een bepaald soort doofheid kunnen voorkomen. Dokter Ted van Essen vertelt over verschillende soorten doofheid en de methode waarmee het voorkomen zou kunnen worden.

Bekijk het fragment uit Tijd voor MAX hieronder.

<em>Tijd voor MAX</em> gemist? Ted van Essen over het voorkomen van doofheid Vandaag maakte het Radboud UMC bekend dat ze een bepaald soort doofheid kunnen voorkomen. Dokter Ted van Essen vertelt over verschillende soorten doofheid en de methode waarmee het voorkomen zou kunnen worden. Bekijk het fragment uit Tijd voor MAX hieronder. Tijd voor MAX is elke werkdag om 17:10 uur te zien bij NPO 1. Je kunt alle uitzendingen en de leukste fragmenten van Tijd voor MAX terugkijken via Gids.tv.
TV :
Tijd voor MAX gemist? Ted van Essen over het voorkomen van doofheid

Tijd voor MAX is elke werkdag om 17:10 uur te zien bij NPO 1. Je kunt alle uitzendingen en de leukste fragmenten van Tijd voor MAX terugkijken via Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Tijd voor MAX gemist? Ted van Essen over het voorkomen van doofheid of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier