Zien: vette trailer sciencefiction thriller Voyagers met Colin Farrell en Lily-Rose Depp

Zien: vette trailer sciencefiction thriller Voyagers met Colin Farrell en Lily-Rose Depp

Lionsgate heeft de eerste trailer van de film Voyagers vrijgegeven. Van de regisseur Neil Burger (bekend van de films The Illusionist en Limitless) en met een sterke cast (Colin Farrell, Tye Sheridan, Lily-Rose Depp) moet het haast wel goed komen. Bekijk de trailer van Voyagers hieronder.

Zien: vette trailer sciencefiction thriller <em>Voyagers</em> met Colin Farrell en Lily-Rose Depp Lionsgate heeft de eerste trailer van de film Voyagers vrijgegeven. Van de regisseur Neil Burger (bekend van de films The Illusionist en Limitless) en met een sterke cast (Colin Farrell, Tye Sheridan, Lily-Rose Depp) moet het haast wel goed komen. Bekijk de trailer van Voyagers hieronder. Het verhaalIn de nabije toekomst worden 30 jonge mensen onder leiding van dr. Richard (Colin Farrell) de ruimte in gestuurd om zich te vestigen op een nieuwe planeet. Wanneer Christopher (Tye Sheridan) en Zack (Fionn Whitehead) ontdekken dat ze worden gedrogeerd om ze rustig te houden, roepen ze op tot opstand. Vanaf 9 april 2021 is Voyagers te zien in de bioscopen. Genre: Sciencefiction, Drama, Avonturen, Thriller. (releasedatum onder voorbehoud) Zien: Disney's eerste trailer van Cruella met Emma Stone Bekijk deze video » Tim Oliehoek over Love, Victor: "Prachtig dat dit soort series bestaan" Bekijk deze video » Zien: weduwe Chadwick Boseman geeft emotionele speech na postume Golden Globe Bekijk deze video »
Trailer :
Zien: vette trailer sciencefiction thriller Voyagers met Colin Farrell en Lily-Rose Depp

Het verhaal
In de nabije toekomst worden 30 jonge mensen onder leiding van dr. Richard (Colin Farrell) de ruimte in gestuurd om zich te vestigen op een nieuwe planeet. Wanneer Christopher (Tye Sheridan) en Zack (Fionn Whitehead) ontdekken dat ze worden gedrogeerd om ze rustig te houden, roepen ze op tot opstand.

Vanaf 9 april 2021 is Voyagers te zien in de bioscopen. Genre: Sciencefiction, Drama, Avonturen, Thriller. (releasedatum onder voorbehoud)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: vette trailer sciencefiction thriller Voyagers met Colin Farrell en Lily-Rose Depp of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier